19 / 04 / 2024

Dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar/TL yükselir mi, düşer mi?

Dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar/TL yükselir mi, düşer mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı durağan kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelişmelerin etkisi ile dolar kurunda sakin bir seyir hakimdi. Peki dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?



DOLAR YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

Dolar kurunda genel olarak bir artış görülüyor. Durağan bir hafta geçiren dolar kurunun ibresi yukarı yönlü. Dolar fiyatları, gündemdeki gelişmelerin etkisi ile şekillenirken, Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili olumsuz haberlerin gelmesi dolar kurunda tekrar bir artış bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön