19 / 04 / 2024

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!

Döviz piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki dolar bu hafta ne oldu? Dolar bu hafta kaç lira oldu?



BU HAFTA DOLAR EN YÜKSEK NE KADAR OLDU?

Dolar haftanın yeni işlem gününe 14,83 liradan başlarken, salı gününe 14,74 liradan başladı. Çarşamba günü FED'in faiz kararı öncesinde dolar güne 14,66 liradan tamamladı. FED'in faiz kararı sonrasında ise güne 14,59 liradan başladı. Haftanın son işlem günü ise doların kuru 14,68 lira seviyelerinde işlem gördü.

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!

Rusya Ukrayna arasındaki Müzakereler sürerken Ukrayna, Rusya’nın taleplerinin ağır olduğunu belirtirken Rusya ise tam bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirterek hafta başı azalan risk fiyatlaması yeniden alevlendi. Son dakika gelişen bu olumsuz gelişmeler doların kurunu yüksetti. Peki dolar kuru ne olur? Dolar yükselecek mi? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön