19 / 04 / 2024

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!

Döviz piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki dolar bu hafta ne oldu? Dolar bu hafta kaç lira oldu?



DOLAR KURU NE OLACAK?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi dolar kurunun daha da yükselmesini sağlayacak.  Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin son günlerde gelen ılımlı açıklamalar yerini olumsuz değerlendirmelere bıraktı. Bu da küresel risk iştahını yeniden bozulmasına neden oldu. FED'in faizleri artırmasının ardından  ve gerilimlerin devam etmesi dolara, dünyadaki diğer para birimleri karşısında değer kazandıracak.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Dolar son gaz yükselmeye devam ediyor! 19 Mart 2022 güncel dolar kuru...

Kritik gün: Dolarda beklentiler yükseliyor...

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

Dolarda FED rüzgarı! İşte 17 Mart 2022 dolar kuru!

Dolar önde geliyor! Kritik seviyeye yaklaştı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön