19 / 04 / 2024

Dolar fırtınaya kapıldı! 18 TL'yi gören dolar bugün ne kadar? Hemen bakın! 6 Ağustos 2022 Dolar kuru...

Dolar fırtınaya kapıldı! 18 TL'yi gören dolar bugün ne kadar? Hemen bakın! 6 Ağustos 2022 Dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından izleniyor. Zincirini kıran doları görünce şoke olacaksınız! Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi? İşte 6 Ağustos 2022 güncel son dakika dolar kuru...



Dolar bugün ne kadar? 4 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!	DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? BİR DOLAR KAÇ TL? 6 AĞUSTOS 2022 DOLAR KURU...

Dolara yatırım yapan vatandaşlar ve dolar almak isteyenler "Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi?" gibi sorularının cevaplarını araştırıyor. Dolar almak isteyenler sabahın erken saatlerinen itibaren yurt içi piyasalarda dolar kurunu takip ediyor.

Dolar kuru dün alış fiyatı 17,95 TL, dolar/TL satış fiyatı ise 18,03 TL bandında güne başladı.  Dolar/TL bugün düşüşe geçti ve alış fiyatı 17,92 TL, satış fiyatı 18,01 TL bandından işlem görüyor. 

Hangi konutlar ucuza alınabilir?
İş yeri sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi geldi! İş yerleri 20 yıl vade ile satılacak

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite! Başvuran PTT'den 1611 TL'lik desteği kapıyor! Elinizi çabuk tutun...

Mutfak tüpüne dev indirim! Bu kampanyayı bir köşeye not edin! Aygaz, İpragaz, Mogaz 6 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Flaş… Akaryakıta çifte indirim! Herkes bunu bekliyordu! BP, Opet, PO, Total, Shell 6 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön