29 / 03 / 2024

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş, sterlin, euro, ve kripto parası olanlar için yeni açıklama geldi.



İslam Memiş, kendi youtube hesabı üzerinden yaptığı açıklamaların öncelikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek şunları söyledi: ''Bu hafta hem küresel piyasalarda hem yurt içi piyasalarda neleri takip edeceğiz, para piyasalarında nasıl bir seyir izlenebilir.

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Döviz kurlarında yeni bir atak mı geliyor? Bu gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım. Bu hafta yurt içi piyasalarında yoğun veri akışları var. ABD piyasaları kapalıydı. Yurt içi piyasalarda agresif dalgalanma görmedik. Enflasyon rakamlarına odaklanılan günü geri bırakıyoruz. Enflasyon yükselmeye devam ediyor. Büyük bir ihtimalle yüzde 82 enflasyon görülebilir. Yıl tahminen yüzde 72 civarında tamamlanabilir. Bizim gibi ülkelerde enflasyon artışı daha ciddi hissediliyor.

TL'deki değer kayıpları, enflasyonun en fazla Türkiye'de artıyor olması, endişelerin dolar/TL kuru üzerinde gelmesine neden oldu.

Gün içindeki dalgalanmada 16.75-16.85 aralığında dolar, güçlü duruşunu korumaya devam ediyor. Yüksek gelen enflasyondan dolayı dolar/TL kuru kritik direnç olan 16.80'in üzerinde. Dolar/TL'de temmuzda takip edeceğimiz seviye geniş bir bant aralığı, 16-17 lira olacaktır.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön