26 / 04 / 2024

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş, sterlin, euro, ve kripto parası olanlar için yeni açıklama geldi.



GÜMÜŞ ÇOK CİDDİ DEĞER KAYBETTİ

Gram gümüş 10.80 lira seviyesinde. Gram fiyatı, onstan olumsuz etkilenerek gerilemişti ama 11.20 kırıldıktan sonra 12 seviyesi direnç seviyesi olarak karşımızda duruyor.

Hiç gümüşle ilgilenmemiş yatırımcı, gerilediğini bilmeli. Ona göre karar vermesi gerekiyor. Gümüş çok ciddi değer kaybetti. Bu fırsatları yeniden değerlendirmeleri gerekiyor.

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

KRİPTO PARASI OLANLAR DİKKAT!

Kripto paralarda yüzde 1'e yakın değer artışı var ancak beklediğimiz 23-24 bin dolar daha test edilmedi. Ataklar gerçekleştirsin ki tekrar toparlanma isteğinden bahsedelim.

Döviz kurlarını, kripto paraları, emtiaları görüyorsunuz. O yüzden temmuz-ağustos tatil aylarıdır, tatil modunda olan bir piyasa var. Dar bant aralığında bir piyasa var. Beklentileri hem düşüş hem de yükseliş yönünde çok beklememek lazım.

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

STERLİNDE SON DURUM

Sterlin/TL 20.45 seviyesinde. Dolar/TL kurusundan destek aldı. Sterlin/dolar paritesinin düşük rakamlar karşısında 1.2117 olduğunu gözlemiyoruz.

Enflasyondaki yükselişler zaten bekleniyordu. Bunun fiyatlamasını dolar tarafında gördük. Rakamsal değerlere baktığımızda dolar tarafında 16-17 seviyesi var.

Biz büyük bir ekonomik paket bekliyoruz. Geniş kesime hitap edecek bir ekonomi paketi bekliyoruz. Öncesinden kestirebilirsem sizi haberdar edeceğim.

Rüzgar farklı esebilir. Sezinleyebilirsem bunun haberini verebilirim ama şu anda bir gelişme olmadığını söyleyebilirim. Herkes rahat olabilir, tatil modunda olabilir.'' dedi.

'Altın almayalım, bekleyelim' diyenler için İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi! Fiyatlar öyle değil...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk baksın! 5 Temmuz 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön