19 / 04 / 2024

Dolar Ve Altın’da Operasyon! İslam Memiş Uyardı…

Dolar Ve Altın’da Operasyon! İslam Memiş Uyardı…

Finans Uzmanı İslam Memiş, Fed’in yaptığı hamlelere karşı altın ve dolar konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz haftada dolar kuru yeniden 15 lirayı geçerken altın fiyatları da aynı şekilde yükselmeye devam ediyor.



Açıklamalarında yatırımcıların panik yapmamaları gerektiğini vurgulayan Memiş, ‘’Yatırımcılar bu süreçte soğukkanlı bir şekilde panik yapmadan kalmalılar. Bu hafta yaşanan sert çöküşten sonra kripto paralarda haftanın son işlem gününde toparlanma görülüyor. Aslında her ne kadar düşük bir rakam varsa bu piyasaya giren yatırımcı sayısında ciddi bir artış olduğunu gözlemliyoruz” ifadelerini kullandı.

Makas aralığına dikkat çeken uzman, “Ne alırken ne satarken bu makas aralıklarını göz önünde bulundurmayan yatırımcı yanlış hamleler yapabilir” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön