26 / 04 / 2024

Dolarda kıyamet koptu! Tam 20 yıl sonra bir ilk yaşandı! Hemen bakın!

Dolarda kıyamet koptu! Tam 20 yıl sonra bir ilk yaşandı! Hemen bakın!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dolarda 20 yıl aradan sonra bir ilk yaşandı. İşte 25 Eylül 2022 dolar kuru...



DOLARDA KIYAMET KOPTU

Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar kuru bu hafta içinde rekor seviyelere imza attı. İlk hamlesini ABD Merkez Bankasının merakla beklenen faiz kararından sonra yaparak yükselişe geçti daha sonra ise Perşembe günü açıklanan TCMB faiz kararından sonra dolar 20 sene aradan sonra tarihi rekorunu kırdı. 

Dolar kuru ABD Merkez Bankası kararından sonra 18,38 TL seviyesi ile ilk atağını gerçekleştirdi ve söz konusu bu seviye ilk defa 20 Aralık 2021 tarihinde görülmüştü. Dolar kuru için asıl rekor 18,40 TL seviyesi TCMB faiz kararını açıkladıktan sonra gerçekleştirildi.

Dolar endeki de 20 sene aradan sonra ilk defa 112 seviyesine ulaştı.  Dolar euro karşısında güç kazandı ve euro dolar paritesi 0,97 seviyesine kadar indi.

Dolarda kıyamet koptu! Tam 20 yıl sonra bir ilk yaşandı! Hemen bakın!

DOLARI OLANLAR DİKKAT

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcılar dolar kuru bugün ne kadar? Dolar düştü mü? Dolarda son durum ne gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Aktarılan detaylara göre, dolar kuru bu hafta rekor seviyelere imza attı. 20 sene aradan sonra dolar endeksi adeta rekor kırarken dolar gelişmiş tüm ülke para birimleri karşısında değer kazandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar endeksi bu hafta 112 seviyesine kadar yükseldi.

Bugün dolar kuru alış fiyatı 18,55 TL, satış fiyatı ise 18,59 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi de 0,97 seviyesinde değerleniyor.

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

Altında büyük kasırga geliyor! İşte tam da bu tarihte dipten dönecek!


Geri Dön