28 / 03 / 2024

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanması ile 18 TL barajını aşan dolarda bugün rüzgar tersine döndü. Dolar/TL haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Pek, bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? İşte son dakika dolar/TL 5 Ağustos 2022...



DOLAR/TL BUGÜN ÇAKILDI

''Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Sorularının yanıtları bugün de merak ediliyor. Dolar almak isteyenler sabahın erken saatlerinen itibaren yurt içi piyasalarda dolar kurunu araştırmaya başladı.

Dolar kuru dün alış fiyatı 17,97 TL, dolar/TL satış fiyatı ise 18,02 TL bandında igüne başladı.  Dolar/TL bugün düşüşe geçti ve alış fiyatı 17,95 TL, satış fiyatı 18,03TL bandından işlem görüyor. 

Peki dolar ne olur, düşer mi yükselir mi? İşte dolar yorumları son dakika 5 Ağustos 2022...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön