25 / 04 / 2024

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanması ile 18 TL barajını aşan dolarda bugün rüzgar tersine döndü. Dolar/TL haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Pek, bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? İşte son dakika dolar/TL 5 Ağustos 2022...



DOLAR NE OLUR YORUM...

Dolardaki ani yükselişler son zamanlarda tüm ilgiyi üzerine çekmeye başladı. Elinde doları olanlar, dolara yatırım yapanlar veya dolar borcu olanlar dolar/TL'deki son dakika verileri yanından takip ediyor.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olacak? Dolaer ne olur? gibi soruları gün içinde aratan yatırımcılar uzman yorumlarını araştırıyor.

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Uzmanlardan ise dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Dolar için 10 TL,'den 40 TL'ye kadar rakam veren uzmanlar doların ne olacağı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunuyorlar.

Bazı uzman isimlere göre doların 40 TL olması bile mümkün iken bazı uzmanlar doların 10 TL olacağını savunuyor. Öte yandan da Merkez Bankası'nın dolar için yıl sonu beklentisi bulunuyor.

Merkez Bankası'nın dolar kuru için beklentisi yıl sonunda 20,70 iken Uzman İslam Memiş dolar için belki 21 olabilir dedi. 

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön