19 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün 8,86 seviyelerinde!

Dolar/TL bugün 8,86 seviyelerinde!

 Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 8,86 liradan işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dün gün içinde 8,93 liraya ulaşarak  8,88 lira seviyesi ile günü kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni gününe aşağı yölü seyirle başladı ve 8,8640 seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,2750'den, sterlin/TL de  12,0550'den satışa sunuluyor.

Dolar/TL bugün 8,86 seviyelerinde!

Dolar endeksi yüzde 0,1 düşüşle 94,1'de yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 1.1570'te işlem görüyor.

Analistler, ABD'de yarın açıklanacak tarım dışı istihdam verileri öncesinde dolar endeksinin sınırlı da olsa düşüş eğiliminde olduğunu belirttiler.

Dolar/TL bugün 8,86 seviyelerinde!

Analistler, bugün piyasaların odak noktasının Avrupa Merkez Bankası yetkililerinin açıklamaları olduğunu, veri gündeminde Hazine nakit dengesi, ülkedeki haftalık para ve banka istatistikleri ile haftalık işsizlik uygulamalarının öne çıktığını kaydetti.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar/TL güne 8,86 liradan başladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön