25 / 04 / 2024

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...



Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York ta yapılan Steinway Tower la ilgili bilgiler

60 LÜKS APARTMAN DAİRESİ BULUNUYOR

Steinway Tower'da 60 lüks apartman dairesi bulunuyor. Dairelerin 14'ü Steinway Hall'da konumlanırken 46'sı kulede bulunuyor. Konut kulesi, pişmiş topraktan yapılmış ayaklı cam bir cepheye sahip. Steinway Hall'da çoğunlukla tuğla, kireçtaşı ve pişmiş topraktan yapılmış bir cephe bulunuyor. 111 West 57th Street'teki Steinway & Sons mağazası 1916'da planlandı, ancak davalar ve diğer gecikmeler nedeniyle dokuz yıl boyunca tamamlanamadı. Steinway Hall, spekülatif bir gelişme olarak başarısız olmasına rağmen, neredeyse dokuz yıl boyunca mağaza, resital salonu ve ofis binası olarak hizmet etti. Sitede konut tipi gökdelen için yapılan planların tarihi 2005 yılına kadar uzanıyor. JDS, 2012 ve 2013 yılları arasında gökdelen için arsa satın aldı. Kulenin boyutuna rağmen, teknik olarak Steinway Hall'a ek olarak inşa edildi. Kulenin inşaatı 2014 yılında başladı ve Steinway Hall, konut projesinin bir parçası olarak restore edildi. İnşaat süreci, finansman zorlukları, davalar ve istihdam konusundaki tartışmalar dahil olmak üzere çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı. Kulenin beton formu Nisan 2019'da zirveye ulaştı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön