25 / 04 / 2024

e-Devlet artık bedava! Milyonlarca insanı ilgilendiriyor! Hemen detayları öğrenin

e-Devlet artık bedava! Milyonlarca insanı ilgilendiriyor! Hemen detayları öğrenin

Milyonlarca vatandaşın eli ayağı olan e - Devlet'te yeni döneme girildi. Artık, mobil abonelerin e - Devlet Kapısı kullanımı internet kotalarından gitmeyecek. İşte detaylar...



"e - Devlet Kapısı'nda amacımız; uygulamayı kullanan tüm vatandaşlarımızın 7 - 24 işlerini en kısa zamanda ve en güvenli şekilde gerçekleştirmelerini mümkün hale getirmek. Bu amaç doğrultusunda uygulamayı kullanan vatandaşlarımızın işlemlerini her koşulda yapabilmeleri için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza güzel bir haber vermek isterim. Bundan sonrasında, mobil abonelerin e - Devlet Kapısı kullanımı internet kotalarından harcamayacak."

Koç, bu kapsamda mobil operatör firmaları ile görüştüklerini dile getirerek, "e - Devlet Kapısı kullanımının mobil abonelerin internet kotasından harcama yapmaması için tüm çalışmalar tamamlanarak, vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Artık e - Devlet Kapısı'nda kullanılan internet, mobil abonelerinin kullanım kotasından harcanmayacak” ifadelerini kullandı.

E - Devlet Kapısı'nı geliştirmek için yenilikçi ve vatandaşın hayatını kolay hale getiren fikirlere her zaman önem verildiğini açık şekilde konuşan Koç, etkin, kolay, hızlı ve güvenilir e - Devlet Kapısı kullanımı için 7 / 24 çalışıldığını ifade etti.

e-Devlet artık bedava! Milyonlarca insanı ilgilendiriyor! Hemen detayları öğrenin

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Dolar 20 lira! Tarihler verildi! Dünya devi duyurdu herkes hazır olsun

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu


Geri Dön