23 / 04 / 2024

Elon Musk'tan Twitter açıklaması: Anlaşma ihlal edildi

Elon Musk'tan Twitter açıklaması: Anlaşma ihlal edildi

Tesla ve SpaceX'in hem kurucusu hem de yöneticisi Elon Musk, sosyal medya devi Twitter'ı satın almaya yönelik 44 milyar dolarlık anlaşmanın fesih edilmesi adına yeni bir mektup gönderdi.



Elon Musk tan Twitter açıklaması: Anlaşma ihlal edildi

ELON MUSK KİMDİR?

Tam adı Elon Reeve Musk olan teknoloji girişimcisidir. Güney Afrika Cumhuriyeti’nde doğup büyüyen Musk, Kanada ve ABD vatandaşıdır ve yirmi yaşında göç ettiği ABD'de yaşamaktadır.

Elon Musk, aynı zamanda günümüzde SpaceX uzay şirketinin ve Tesla’nın kurucusu, CEO'su ve mühendislik ile tasarım ofisleri şefidir.

31 Ağustos Çarşamba 2022 A101 kataloğu! 31 Ağustos Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar fiyat listesi! Ağustos ayı sıfır araç fiyat listesi

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön