28 / 03 / 2024

Emekli maşlarıyla ilgili flaş zam gelişmesi! Herkes bu rakamı bekliyordu, fazla bekletmeden bakın

Emekli maşlarıyla ilgili flaş zam gelişmesi! Herkes bu rakamı bekliyordu, fazla bekletmeden bakın

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte emekli maaşlarına yüzde kaç zam geleceği de merak edilmeye başlandı. Emeklilere yönelik zam oranlarıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gelin o gelişmenin ayrıntılarına birlikte bakalım...



Ocak ayı yaklaştıkça vatandaşların emekli veya asgari ücrete yüzde kaç oranında zam yapılacağına yönelik merakları da artırıyor. Emekli vatandaşlar da geçinemediklerini belirterek iyi bir zam yapılması gerektiğini ifade ediyor. Emekli vatandaşları çok yakından ilgilendiren zam oranıyla ilgili ise önemli gelişmeler yaşandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön