25 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına zam yapacaklardı! Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'tan emeklilere bir güzellik daha geldi

Emekli promosyonlarına zam yapacaklardı! Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'tan emeklilere bir güzellik daha geldi

Kamu bankalarının yılbaşının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla emekli promosyonlarına zam yapması bekleniyor. Kamu bankaları emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir adım daha attı.



Emekli maaşı 5000 TL altında olan vatandaşlar için çok önemli bir gelişme meydna geldi. Emeklilere maaşlarının 10 katı kadar para verileceği belirtildi. Emekli maaş hesabınız üzerinden sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz kampanyaların başlatıldığı belirtilerek kampanyalardan faydalanmak isteyenlerin ise bankalarının mobil uygulama ve şubeler üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı. Emekli maaşının 10 katına kadar para verileceği bildirildi. Bu ödemeler emeklilere 36 ay vadeli olarak verilecek ve emekliler başvurularını bir günde tamamlayarak paralarını alabilecek.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, şubelere gitmeden de işlemlerinizi yapabileceğiniz ifade edildi. Ayrıca bu kampanyalara istenilen zamanlarda başvuru yapılabileceği ifade edildi. Emekli maaş hesabınız üzerinden Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile birlikte alabileceğiniz bu kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara nakit ihtiyacı olmaları durumunda kredi işlemlerine hemen aynı gün içinde hizmet olarak hesaplarına yatacağı bildirildi.

Emekli maaşı 5000 TL altında olan vatandaşlara, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi olarak maaşlarının 10 katına kadar gelir belgesiz, 10 katı üzerindeki kredilerde gelir, belgeli olarak işlem yapacağını resmi olarak açıklarken maaş hesabı üzerinden başvuru yapılabilecek ve aynı gün hesaplara paralar yatırılacak.

Emekli maaşı bu bankalar üzerinde olan ve bankalar üzerinden kredi kullanarak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 5 dakika içerisinde verilecek olan sonuç ile birlikte ayrıca, borç kapatma kredisi imkanı da sağlanacağı vurgulandı.

Borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşlar, diğer bankadaki olan güncel kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak ihtiyaç kredisi alabilecekleri paylaşıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön