21 / 05 / 2024

Emeklileri sevindiren haber! Karşılıksız 4.000 TL!

Emeklileri sevindiren haber! Karşılıksız 4.000 TL!

Emekli maaşını getirenlere bankalar tarafından verilen promosyon kampanyaları devam ediyor.



Emekli müşterilerinin sayısını arttırmak isteyen bankalar kampanya üstüne kampanya yapıyor. Emekliye verilen promosyonlar 4 bin TL'ye ulaştı. Maaşını getiren emeklilere verilen promosyon rakamları da bankaların girdiği rekabet dolayısıyla giderek artıyor.

Emeklileri sevindiren haber! Karşılıksız 4.000 TL!

Emeklilerin bu sıralar en merak ettiği konu hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği... Emekli maaşını taşımayı düşünen emekliler hangi bankanın daha iyi fırsat sunduğunu araştırıyor. Herhangi bir karşılık olmadan verilen bu tutarlar bankadan bankaya farklılık gösterirken bazı bankalarda promosyonlar 4 bin lirayı buluyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön