27 / 04 / 2024

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

.Akbank, maaş müşterisi olmayı kabul eden emeklilere tam 7500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunacak. Ayrıca Akbank’ın emekli vatandaşlara ek kredi kampanyaları da bulunmakta.



Bankaların emekli maaş promosyonu ödemelerindeki rekabet devam ediyor. Hal böyle olunca da bankalardan yeni rakamlara ilişkin bilgiler de geliyor. Son olarak emekli promosyon rakamlarını yenileiyerek yarışa dahil olan banka Akbank oldu. Akbank, maaş müşterisi olmayı kabul eden emeklilere tam 7500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunacak. Ayrıca Akbank’ın emekli vatandaşlara ek kredi kampanyaları da bulunmakta. Yani düşük faizli avantajlı kredi kullanmak isteyen emekliler soluğu Akbank’ta alacak.

Akbank yeni kampanya duyurusunu sabah erken saatlerde yaptı. 31 Ağustos tarihine dek bankanın müşterisi olmayı kabul eden emeklilere 7500 TL nakit promosyon ödenirken aynı anda 7500 TL’ye varan düşük faizli kredi kullandırılacak. Sadece birkaç kolay işlemle Akbanklı olmak kredi kullanmak ve promosyon almak için yeterli olacak.

AKBANK MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN BU ADIMLARI TAKİP EDİN

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

Akbank müşterisi olmak ve hem emekli promosyonu almak hem de düşük faizli kredi kullanmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Ancak bu uygulama sadece Akbank mobil üzerinden Akbank müşterisi olanlar için geçerli. Mobil uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra “Akbanklı olmak istiyorum” bölümüne tıklayarak başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Kredi başvurularını da mobil uygulama üzerinden yapmanız gerekiyor.

EMEKLİYE 7500 TL PROMOSYON FIRSATI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön