28 / 03 / 2024

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

.Akbank, maaş müşterisi olmayı kabul eden emeklilere tam 7500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunacak. Ayrıca Akbank’ın emekli vatandaşlara ek kredi kampanyaları da bulunmakta.



Akbank, yeni uygulaması kapsamında emekli vatandaşlara 7500 TL promosyon fırsatı sağlıyor. bankaya maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma tahahüdü veren emekliler promosyon ödemelerinden anında faydalanıyor. Herhangi bir ek koşulu yok Sadece emekli maaşını taşımak ve Akbanklı olmak promosyon almak için yeterli.

YENİ MÜŞTERİLERE HOŞGELDİN KREDİSİ

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

Emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra Akbank’tan yeni müşterilere Hoşgeldin kredisi kampanyası da başladı. yeni Akbank müşterisi olan herkes bu kampanyadan faydalanabilecek. yani Hoşgeldin kredisi alabilmek için sadece emekli olmak gerekmiyor Akbank, Hoşgeldin kredisi kapsamında acil Nakit paraya ihtiyacı olanlara 7500 TL nakit kredi 0,99 faiz oranı ile sağlıyor. kampanyaya dahil olanlar Kredi başvurusunu uygulama üzerinden yaparak Anında onay alıyor ve ATM’den parayı kullanabiliyor. Akbank yeni müşteri kampanyası kapsamında herhangi bir kefil ya da şart Aranmıyor sadece başvuru kartı bulunuyor bu kadar noksan kampanya 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve Bu tarihe kadar başvuru yapanlar Akbank’ın sağladığı avantajlardan faydalanabilecek.

Editörün Notu: Bu haber 17 Ağustos 2022, saat 20.27'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 96 kuruş, euro 18 lira 27 kuruş, altının gramı ise bin 22 TL değerindedir.

"Şimdi almayın" diyen İslam Memiş, gram altın için tarih paylaştı!

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön