25 / 04 / 2024

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon rakamlarının açıklanması ve asgari ücrete gelecek olan ek zammın duyurulmasının ardından piyasalardaki hareketliliği yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun kritik seviyelerde olduğunu belirterek takip edilecek bant aralığını duyurdu.



Enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen dolar ve altın fiyatları yatırımcıların zora soktu. Bir süredir düşüşte olan dolar ve altın açıklanan veriler ile tırmanışa geçti. Piyasalardaki hareketliliği değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun kritik seviyelerde olduğunu ve bant aralıklarına dikkat edilmesi konusunda uyarılar yaptı. Gram altın için Temmuz öngörülerinin değişmediğini belirten İslam Memiş, kademeli alımların devam edilmesi konusunda tekrar uyarılarda bulundu. İşte İslam Memiş’in öne açıklamaları…

BUGÜNE DİKKAT
“Bu hafta yurt dışı piyasalarında oldukça yoğun veri akışları bulunuyor. Para piyasaları açısından oldukça ciddi. Bugün Amerikan piyasaları kapalı o yüzden yurt içi piyasalarında çok agresif bir dalgalanma görülmüyor. Haftanın ve Temmuz ayının ilk işlem günü.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön