17 / 04 / 2024

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon rakamlarının açıklanması ve asgari ücrete gelecek olan ek zammın duyurulmasının ardından piyasalardaki hareketliliği yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun kritik seviyelerde olduğunu belirterek takip edilecek bant aralığını duyurdu.



GRAM ALTINDA SON DURUM
“Gram altın TL fiyatı bugün Kapalıçarşı piyasalarında 984-988 lira aralığında seyrediyor. Geçen hafta 970 liraya kadar serbest piyasalarda gerileyen gram altın TL fiyatı hızlı bir toparlanmayla birlikte tekrar 988 lira seviyesinde olduğunu hatırlatmak isterim.”

“KADEMELİ ALIŞLARA DEVAM”
“Gram altın TL fiyat aralığındaki bant aralığında da herhangi bir değişiklik yok. Gram altın fiyatı yine 950-100 lira aralığında işlemler yapılacak. Gram altın TL fiyatında yine yatırımcısı 1000 TL altındaki rakamları 950 TL seviyesine kadar kademeli alım yapmak suretiyle buraları fırsata döndürülebilir.”

“Fakat fiziki yani banka tarafından alım yapanlar yine ekranda görülen fiyatlardan alım yapamayacağını belirtmemde fayda var. O yüzden bu makas aralıklarını göz önünde tutarak karar verin.”

https://emlakkulisi.com.tr/emekli-bayram-ikramiyesi-ne-zaman-yatirilacak-2022-kurban-bayrami-ikramiyesini-kim-hangi-gun-alacak/712191


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön