24 / 04 / 2024

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması 'Sözümüzü yerine getireceğiz'

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması 'Sözümüzü yerine getireceğiz'

Erdoğan asgari ücret ile ilgili olarak, "Önümüzdeki yılbaşında daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.



Avrupa’da yaşanan enerji krizi ve Türkiye’nin bundan nasıl etkileneceğine de değinen Erdoğan,” Şu anda Avrupa doğalgazı nereden temin edeceğiz diye arayış içinde. Türkiye'nin böyle bir sorunu da yok. Türkiye doğalgazda da bir hat olacak. Son görüşmemizde Sayın Putin ile hemfikir olduk. Burada bir hub oluşturacağız, 'Avrupa doğalgazını Türkiye'den temin edebilir'

Erdoğan dan asgari ücret açıklaması Sözümüzü yerine getireceğiz

Turizmde turist sayısı ve gelir açısından iyi bir sezon geçirildiğini vurgulayan Erdoğan, “Turizmde 50 milyon turiste ve 40 milyar dolara giden bereketli bir sezon geçiriyoruz. Bunu daha ileri taşıyacak hazırlıkların içindeyiz. Bütçe açığını yüzde 3,5 hedefinin altında tutabileceğimiz anlaşılıyor. Ekonomimize kurulan tuzağı bozmuştuk. Yükselen enflasyon sebebiyle refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yılbaşında daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ekim 2022 tarihinde saat 23.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.58 Türk Lirası, euro 18,17 Türk Lirası, altının gramı ise 972 Türk Lirası değerinde.

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

'Kesin' diyen İslam Memiş Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön