18 / 04 / 2024

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Adana’da hizmet veren bir kasap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimleri açıklaması ve diğer temel gıda ürünleri satan market ve dükkanlara indirim çağrısı yapması üzerine fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti. Kasabın önünde uzun kuyruklar oluştu.



NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta için kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulunmuştu. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren temel gıda ürünlerinde indirime gidileceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı diğer market ve dükkanlara da çağrıda bulunarak indirime gitmelerini istemişti.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın da 30'un üzerinde temel tüketim ürününde indirime gideceklerini söyleyerek, "Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak" ifadelerini kullanmıştı.

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimler bugün başladı...

Editörün Notu: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 18:49'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17,96 Türk Lirası, euro 18,29 Türk Lirası, altının gramı ise 1.028 Türk Lirası değerindedir.

BİM 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi   

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

İstanbul Hali sebze meyve fiyatları yayımlandı! İşte 15 Ağustos 2022 İstanbul Hali sebze meyve fiyat listesi


Geri Dön