24 / 04 / 2024

Etimesgut Belediyesi Yapracık'a 2 park inşa etti!

Etimesgut Belediyesi Yapracık'a 2 park inşa etti!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek...




Etimesgut Belediyesi, 15 bin.yenitoplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek. Sağlık Bakanlığı ve SGK ile görüşmelerin ardından Aile Sağlığı Merkezi kurulacak: Binlerce vatandaşın mağduriyeti giderilecek.


PAZARYERİNİN YANI SIRA MAHALLEYE ZABITA NOKTASI KURULACAK 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık  TOKİ  Konutlan'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlanndan Yapracık Mahallesi'nde yatınm hamlesi başlattı. 

29 Mart seçiminden sonra Etimesgut'a bağlanan mahalleye yeni taşınan binlerce Etimesgutlu'nun ihtiyaç duyduğu hizmetlerin acil olarak karşılanması için gerekli çalışmalar hızla tamamlanıyor. 

Bu kapsamda mahallede 2 parkın yapımı tamamlandı, 3 parkın daha yapımına başlanarak yılsonuna kadar tamamlanması planlandı. Mahalle sakinlerinden gelen talebi göz önünde bulunduran Etimesgut Belediyesi, mahalleye modern bir; kapalı pazar yeri inşa etmek için de çalışma başlattı. İhale sürecinin ardından pazaryeri için ilk kazma vurulacak. Pazaryerinin yanı sıra mahalleye zabıta noktası kurulacak. 



Vaktim


Geri Dön