19 / 04 / 2024

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin kapattı. Rusya Ukrayna savaşında ateşkes haberleri ve Rusya'ya yaptırımların artması euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?



EURO BU HAFTA NE KADAR OLDU?

Euro kuru haftanın ilk işlem gününe 16,10 lira seviyesinde başladı. Haftanın ikinci işlem gününe ise euro kuru aşağı yönlü başlayarak 16,17 lira seviyesinde işlem gördü. Çarşamba günü haftanın en dşük rakamına ulaşan euro kuru 16,05 lira seviyesinde işlem gördü. Perşembe günü bugün güne 0,22  yükselişle güne başlarken 16,12 lira seviyesinde satışa sunuldu. Haftanın son işlem günü ise euro 16,10 lira bandında işlem gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön