28 / 03 / 2024

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut finansmanında hazırlanan paketin uygulamaya alındığını açıklamasıyla beraber ev fiyatlarındaki ani yükseliş dikkatleri çekti. Bazı konut fiyatları neredeyse ikiye katlandı. 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı!  

Türk gazeteci, yazar ve eski Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından konur fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Şamil Tayyar, “Kararın mürekkebi kurumadan, üzerine güneş doğmadan konut fiyatları artmaya başladı. Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?” şeklinde konuştu. 

T24'te yer alan habere göre; sosyal medyada yer verilen satılık konut ilanları kapsamında, fiyatların finansman açıklamasının ardından  200 bin liraya kadar yükselişler yaşandı. 23 Nisan'da 1 milyon 150 bin TL olan evin fiyatı 9 Mayıs itibariyle 2 milyon TL'ye, 4 Mayıs'ta 1 milyon 350 bin TL olan evin fiyatı ise 9 Mayıs'ta 1 milyon 650 bin TL'ye yükseldi.

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! 0,99 faizli konut kredisi verilecek!

Vatandaş konut aldı halk evsiz kaldı! Daire fiyatı yüzde 477 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

 


Geri Dön