19 / 03 / 2024

Evde fırsat bitmeyecek!

Evde fırsat bitmeyecek!

Emlak Konut GYO’nun düşük peşinatlı 2 yıl ödemesiz konut kampanyası büyük ilgi gördü. 2 Haziran tarihinden beri yaklaşık 10 milyar liralık satış yapılınca kampanyanın kalıcı olması kararlaştırıldı.



Emlak Konut GYO tarafından 2 Haziran’da açıklanan ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası konut piyasasını canlandırdı. Kampanyanın başladığı tarihten bu yana yaklaşık 10 milyar lira değerinde 7 bin konut satışı yapıldı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; vatandaşın yoğun ilgisiyle beraber kampanyanın sürekli olmasına karar verildi. Böylece hem vatandaşın konuta ulaşımı kolaylaşacak hem de konut piyasası hareketlenecek.

2 YIL ÖDEME YOK

Peki uzun zamandır bekle-gör durumunda olan vatandaşı alıma yönlendiren kampanyada hangi avantajlar var? Emlak Konut projelerinden ev almak isteyenlere önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Peşinat olarak yüzde 5 ödeyen vatandaş, 24. ayda yüzde 15’lik ara ödeme yapıyor. Kalan yüzde 80 için 0.69’dan başlayan vade oranlarıyla konut kredisi kullanılıyor. Bu süreç içerisinde 10 ve 15 yıl vade seçenekleri sunuluyor. Evi alan vatandaş 2 yıl taksit ödemiyor, ödemeler 3. yılda başlıyor. Avantajları gören vatandaşların harekete geçtiğinden bahseden sektör temsilcileri kimi ofislerde gece saat 01.00’e kadar müşteri kabul ettiklerinden bahsediyor. İşte bu talepler nedeniyle Emlak Konut kampanyasının yeni bir model olarak kalıcı hale getirildiği belirtiliyor. Satışı süren kampanyalı projeler İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Konya, Denizli ve Niğde’de bulunuyor. Şirket önümüzdeki dönemde satışa çıkaracağı yeni projeleri de kampanya kapsamına alacak. Emlak Konut kampanyasının yanında kamu bankalarının düşük faiz avantajı da sürüyor. Kamu bankaları sıfır konutta faizi 0.64’e, ikinci elde 0.74’e çekmiş ve 12 ay ödemesiz dönem fırsatı sağladıklarını açıklamıştı.

1 ayda 10 milyar liralık konut satışı gerçekleştiren Emlak Konut kampanyayı kalıcı hale getirdi.

KAMPANYAYA KATILAN PROJELER

  1. Florya Evleri
  2. Semt Bahçekent
  3. Gebze Emlak Konutları 3. etap
  4. Başkent Emlak Konutları
  5. Benim Kentim Yalova
  6. Başakşehir Avrasya Konutları
  7. Bizim Mahalle
  8. Allsancak
  9. Köy Zekeriyaköy
  10. Avangart İstanbul
  11. Avrupark Hayat
  12. Büyükyalı İstanbul
  13. Cer İstanbul
  14. Düşler Vadisi Riva
  15. Ebruli Ispartakule
  16. Evora Denizli
  17. Evora İzmir
  18. İstmarina
  19. Karat 34
  20. Koordinat Çayyolu
  21. Merkez Ankara
  22. Nidapark İstinye
  23. Nidapark Küçükyalı
  24. Niğde Emlak Konutları
  25. Ormanköy Çekmeköy
  26. Temaşehir Konya
  27. Tual Bahçekent
  28. Validebağ Konakları
  29. Esenler Emlak Konutları

Emlak Konut GYO'dan 1 ayda 10 milyar TL'lik satış!

Gayrimenkul sektöründe düşük faiz hareketliliği!


Geri Dön