29 / 03 / 2024

EYT ve asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin tarih verdi

EYT ve asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin tarih verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, neredeyse tüm Türkiye’yi ilgilendiren asgari ücret, EYT ve kadroya girecek işçiler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…



Milyonlarca vatandaş, büyük bir heyecan içinde aralık ayında Meclis’ten gelecek olan haberleri bekliyor. Uzun bir süredir hükümet, EYT, asgari ücret ve kadroya girecek işçiler için aralık ayını işaret ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret, EYT ve kadroya geçecek işçiler ile ilgili sıcak açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin, konu ile alakalı olarak önce, “Tüm işverenleri zorunlu bir şekilde protokole uymak zorunda olduklarının altını çizerim. Biz kamu işveren sendikasına bağlı değil, o protokol bizi bağlayamaz düşüncesi saçma sapan bir düşünce tarzı. Bizim paydaşlarımızın bir uzlaşma ile vardığı çerçeve anlaşmasıdır” şeklinde konuştu.

Bilgin’in açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

EYT ve asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin tarih verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön