25 / 04 / 2024

EYT'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Bakanı kabul etti!

EYT'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Bakanı kabul etti!

Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Bilgin ve Bakan Nebati'yi taslak çalışmaları tamamlanan EYT yasası gündemiyle kabul etti.



Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara müjdeli haber için artık sayılı zamanlar kaldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin düzenleme ile ilgili son görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT gündemini görüşmek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi Saray'da kabul etti.

Artık bu aşamadan sonra EYT şartları ile ilgili açıklamanın Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor.

YAŞ ŞARTI, SINIRI OLACAK MI?

EYT de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Bakanı kabul etti!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan EYT yasası gündemiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi kabul etti.

Bakan Bilgin'in teknik konularda, Bakan Nebati'nin ise bütçe konusunda Başkan Erdoğan'a sunum yapması bekleniyor. "EYT ile emeklilik için yaş şartı, sınırı olacak mı?" konusunda Başkan Erdoğan'ın karar vermesi bekleniyor.

Dünde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenlemeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantı yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön