29 / 03 / 2024

EYT'de yeni gelişme! 5 aşamadan oluşacak

EYT'de yeni gelişme! 5 aşamadan oluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3600 ek gösterge müjdesi sonrası gündeme gelmesi beklenen EYT için son gelişmeler merakla bekleniyor. Peki 2022 yılında EYT çıkacak mı? İşte EYT için son dakika gelişmeleri ve masada konuşulan yollar…



Milyonlarca memur ve memur emeklilerin beklediği 3600 ek gösterge sonuçlandı. Gözler şimdi EYT düzenlemesinde. Hükümetin EYT’liler için yapacağı çalışmanın takviminin vatandaşlarla paylaşması bekleniyor. Böylece EYT’liler için yol haritası belirlenerek, nasıl bir çalışma yapılacağı ortaya çıkacak. Peki, EYT ne zaman çıkacak?
BAKAN BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI
Gözler EYT’lilerin durumuna çevrildi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin dün yaptığı açıklamasında, “Tüm sosyal meseleleri görev alanı sayıyoruz ve EYT de önümüzde yer alıyor. Çalışmalarımız sürüyor. Türkiye Cumhuriyeti emekçilerini koruyan sosyal bir devlettir ve bu sürecek” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön