19 / 04 / 2024

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 



Facebook, Açık açık Derneği aracılığıyla  İzmir  Büyükşehir Belediyesi’nin 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek olacak. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Facebook bu kapsamda toplamda yaklaşık 1 milyon TL yardımda bulunacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan  Facebook, yardım paketi kapsamında şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunda faaliyet gösteren ve bir çok STK’nın bir araya gelmesinde çatı platform görevi gören sivil toplum kuruluşu Açık Açık Derneği aracılığıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bir Kira Bir Yuva kampanyasına destek olmak üzere 775 bin TL’lik bağışta bulunacak. 

Facebook ayrıca epremden etkilenen kişilere yardım etmek amacıyla bölgedeki çalışmalarına devam eden Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Kızılay, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İhtiyaç Haritası’nın deprem sonrası süreçle ilgili çevrimiçi kampanyalarına destek olmak üzere 147 bin TL’lik reklam kredisi desteğinde bulunacak. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 38 milyonu aştı!

İzmir'deki depremzedelerin kira yardımı ödemeleri başladı! Destek 34 milyon TL'yi aştı!


Geri Dön