18 / 04 / 2024

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, FBI’ın ‘en çok aranan 10 kişi’ listesine girdi.



BÜYÜK ÖDÜL

Hürriyet'te yer alan habere göre, 2017'de  erkek arkadaşının ABD istihbaratı ile işbirliği yaptığını anladıktan sonra Atina’ya giden Bulgar asıllı Ruja Ignatova o gün bugündür ortalarda yok O tarihten beri aranan ve en son olarak Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) en çok arananlar listesine aldığı Ignatova’nın başına 100 bin Dolar (1.7 milyon TL) ödül konduğu da resmen duyurulmuştu.

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

BÜYÜK VURGUN

Yine konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Oxford Üniversitesi’nde eğitim gören Bulgar asıllı Ignatova, ‘Bitcoin katili’ Kripto Para geliştirdiğini öne sürdü ve toplamda 4 milyar dolar toplayıp rakip kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’e yatırım yaptı. 
Yine aktarılan detaylara göre, ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, aslında bir kripto para yaratmamış, saadet zinciri oluşturmuştu. ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova ve işbirlikçileri o kadar çok para toplamayı başarmıştı ki, nakit paralar Bulgaristan, Hong Kong, Dubai ve Güney Kore gibi ülkelerde gizlenmiş, bir bölümü de  Abu Dabi’deki at yarışlarına yönlendirilmişti.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yapan analistler ABD'de 4 Temmuz tatili olması nedeniyle kripto paralarda daha sakin bir gün yaşandığını kaydetmişti.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön