18 / 04 / 2024

FuzulEv herkesi ev sahibi yapacak!

FuzulEv herkesi ev sahibi yapacak!

Çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran FuzulEv'in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, çeşitli ödeme şekilleriyle herkesi hayallerine kavuşturmak istediklerini söyledi



Aylık 500 TL'den başlayan taksitler AYLIK 500 liradan başlayabilen fiyatlarla vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akbal, sistemi şöyle anlattı: "Faizsiz Türkiye'nin her yerinden, peşinat olmadan, ara ödemesiz ve vade farksız kampanyadan konut alabiliyorlar. 40 aydan 120 aya kadar vade yapabiliyoruz. 


Her ay çekiliş yapıyoruz ve en geç vade ortasında gayrimenkulü teslim ediyoruz." 23 yıldır tıkır tıkır işleyen sistem FUZULEV ve FuzulOto olarak 1992'den bu yana geçen 23 yıllık sürede onbinlerce kişiye hizmet verdiklerini belirten Akbal, "Sistemizde bu güne kadar 37.500'den fazla kişiyi ev ve araç sahibi yaptık" dedi. 

Kentsel dönüşüme sıcak bakıyoruz EYÜP Akbal, projelerine Türk vatandaşlarının değil yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi ve ekledi:" FuzulEv sistemine de çok talepleri oluyor. Kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalar yürütüyoruz." Teslimler yakında başlayacak "SADECE Başakşehır'de değil l 2008 yılında Kağıthane'de "Mel va Evleri", 2009'da ise Kartal'da "Serra Park Evleri" teslim ettik" diyen Akbal, şunları aktardı: "Başakşehir'de 2012'de villa-rezidans karma projesi olan "Evila'projemizi yaptık. İnşaatı süren ve çok yakında teslimlerine başlayacağımız "Olimpa Park" ve "Olimpa Park Plus'projelerimiz devam ediyor." İşte hayata geçen projeler AKBAL Fuzul İnşaat olarak projelerini şöyle sıraladı: "Başakşehir'de 2010'da "Olimpa AVM" ve hemen Olimpa AVM yanıbaşında, "Olimpa Rezidans" projelerimizi hayata geçirdik. Olimpa AVM kendi ölçütünde an istanbul'un en canlı ve işlek AVM'leri Başakşehir'de 2011'da "Kent Neriva", 2012 yılında "Kent Ariva" projelerimizi gerçekleştirdik." Ev sahibi olmak isteyenlere bütçesine uygun seçenekler sunan FuzulEv, faiz ödemeden herkesin istediği eve kavuşmasını sağlıyor. 1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup'un markası FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sistemi ve projelerini Emlakeki.com'a anlattı. 

¦ Fuzul Grup ile başlayalım. Fuzul İnşaat ne zaman ve nasıl doğdu? 

1992 yılında Fuzul otomotiv adı altında faaliyete geçtik. 1992 yılında dış ticaret ile sisteme girmiştik. 

Türkiye'ye geldiğimizde enflasyon yüksekti. Bizde altın günü mantığı ile bir sistem yapalım dedik ve bu şekilde kampanyamıza başladık, tik olarak kampanyamıza eş dost akrabayı yazdık ve portföyümüzü bu şekilde genişlettik. 


İnşaata kaç yılında girdiniz? 

1996 yılında müşterilerimizin talepleri doğrultusunda proje yapmaya başladık. İlk projemizi Başakşehir'de 1400 dairelik Fuzulkent Bizim Evler'i yaptık ve teslim ettik. 


Fuzul İnşaat çatısında kaç konut yapıldı? 


Başakşehir, Kartal ve Kağıthane'de olmak üzere toplamda 5000'e yakın konut yaptık. 


Yeni bir projeniz var. Onun ölçümü ve detayları nedir? 


Yeni projemizi yaklaşık 18.000 metrekare alan üzerinde Başakşehir'de inşa edeceğiz. Projemiz 5 bloktan, 361 konut ve 56 ticari mağazadan oluşacak. Daha ileri detayları yakın bir zamanda yapacağımız bir lansmanla sizlere duyuruyor olacağız. 


vatan


Geri Dön