19 / 04 / 2024

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara İmar firması kazandı.



Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi  Ankara  İmar firması kazandı. Şirketin yetkilileri ile teknik personeli harita teknikerleri Emre Öztürk, Ali Öztürk ve ilhan Şimşek, önceki gün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti. 


DENİZEVLER'DEN BAŞLAYACAK 

Şirket yöneticileri ve Başkan Ellibeş, iş programı hakkında fikir alışverişinde bulundular. Proje hakkında konuşan belediye başkanı Mehmet Ellibeş, "Firmanın ve belediyenin teknik personeli ilk aşamada hak sahipliği ve mevcut durumun, mülkiyet bilgilerinin tespiti için arazi çalışmalarına başlıyorlar. Yapılacak bu çalışmalar hak sahipliği ve görüşme aşamalarının temelini teşkil edeceğinden, vatandaşımızın görevlilere tüm bilgileri vermeleri, yardımcı olmaları önemli. Çalışmalara Denizevler bölgesinden başlayacak" dedi. 


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön