19 / 04 / 2024

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatları 20 doların altına geriledi. Bu tablo gümüş üzerinde baskının arttığını gösterirken yatırımcılar merakla son dakika gelişmeleri takip ediyor. İşte gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi...



BU KADAR DA OLMAZ...

Gümüş son zamanlarda byük kayıplar yaşıyor. Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar ise endişeli bie şekilde gümüş fiyatlarını gün gün takip etmeye devam ediyor.

20 doların altına kadar düşen ons gümüş yatırımcılarını üzdü. Gümüşn gram alış fiyatı 11,38 TL, satış fiyatı ise şu dakikalarda 11,88 TL. 

12 lira seviyelerini aşan gümüş fiyatlarının tekrar 11 liraseviyelerine düşmesi yatırımcılar tarafından ''bu dar da olmaz'' dedirtti ve rakamlar karşısında yatırımcılar büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı sürüyor! Gümüşte son dakika

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön