26 / 04 / 2024

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişe geçti. Peki bu yükseliş devam edecek mi? Gümüşü olanlar ne yapmalı? Gümüş yatırımcıları dikkat! Ayrıntılar haberimizde...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatları şu günlerde yukarı yönlü hareket ediyor. Gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının en olacağını merak ediyor.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarındaki beklentisini açıkladı. Gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyelerine ulaşacağını belirten Memiş, gümüş yatırımcılarının kazançlı çıkacaklarını belirtiyor.

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş: Gümüş yorumuna şu ifadeleri de ekledi: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüş ons fiyatında 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş '' dedi. 

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön