27 / 04 / 2024

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt....



Kocaeli Denge'nin aktardığına göre, gümüş yatırımı yapılır mı sorusuna “evet” cevabını veren başarılı ekonomist Devrim Akyıl, 2023'te gümüş fiyatları ne olur sorusuna, bugün bile yüzde yüz kazandırma potansiyeli olan bir emtiadan söz ediyoruz cevabını verdi! Gümüş yıl sonunda ne olur sorusunu da yanıtlayan Akyıl, rakam vererek  22 TL’yi işaret etti. 

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Devrim Akyıl konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada gümüş 10.85’in üzerinde olduğu sürece, sırasıyla 13.25 TL, 16 TL ve 22 TL hedef fiyat beklentisi olduğunu dile getirdi. 

Yaptığı açıklamada gümüşün dip seviyelerine çok yakın olduğuna değinen Devrim Akyıl, bu fiyatlardan artık başka geri çekilmelerin zor olduğunu dile getirdi. 

Gümüş fiyatları ne kadar? 22 Mayıs 2022 gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Altın o tarihte zirveye çıkacak! Altın kahini İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön