19 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını art arda açıkladı! Sabredin

Gümüş yatırımcıları dikkat! İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını art arda açıkladı! Sabredin

Gümüş fiyatları bu hafta rekor seviyelere yükseldi. Gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ekim 2022...



Gümüş fiyatları bu hafta  ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları resmen rekor seviyelere ulaşırken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasından sonra tekrar düşüşe geçti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön