19 / 04 / 2024

  Akgün Türer için kimdir

  Akgün Türer için kimdir

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Ev devir işlemleri kaç gün sürer?

Ev alacak kişiler, önceki sahipleri ile irtibat halinde olup süreci takip etmelidir. Bu durumda alıcılar devir sürecinin nasıl işlediğini merak etmektedir. İşte sorulan Ev devir işlemleri kaç gün sürer? sorusunun yanıtı!

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Yabancıların Türkiye’de 16 milyon metrekare tarım arazisi var!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesini cevaplayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şubat 2021 itibariyle yabancıların Türkiye'de 16 milyon 260 bin metrekare tarım arazisine sahip olduğunu yanıtladı. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Gürkan Akgün: Kanal İstanbul'un maliyeti 100 milyar TL!

İBB  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul ve deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "Kanal İstanbul’un maliyeti ortalama 100 milyar liradır. Bu bütçeyle İstanbul, olması beklenen büyük depremi yıkılmadan atlatır" dedi...

Hasan Akgün: İstanbul depremi düşündüğümüzün üzerinde olabilir!

Büyükçekmece Belediye Akgün yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli meselesinin deprem olduğunu belirterek; “İstanbul’u vuracak deprem düşündüğümüzün üzerinde olabilir" dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 3 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Hasan Akgün'e ihale usulsüzlüğünden hapis istemi!

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 12 yıldır yapmaya çalıştığı yat limanı projesinde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla hakim karşısına çıkarılacak. 

  Akgün Türer için kimdir Haberi

  Akgün Türer için kimdir

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınatlatma Platformu'nda (KAP) SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince şirketin 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişleri hakkında açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın KAP açıklaması: 
SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Şirketimizin 31 Mayıs 2018 tarinde yapılacak 2017 yılı Olağan Genel Kurul'da (A) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer ve Cezmi Öztürk'ün ve  (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri ekte sunulmuştur.

Mehmet Turgut Yılmaz için tıklayın
Akgün Türer için tıklayın
Cezmi Öztüriçin