29 / 03 / 2024

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü adresi

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü adresi

Gül İnşaat 11. Mahalle daire fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11. Mahalle Evleri'nde teslimler Mart 2018'de gerçekleştiriliyor...

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

İdealist Kent 2. Etap Evleri'ndeki 11 villanın 2017 değerleme raporu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İdealist Kent 2. Etap Evleri'nde yer alan 11 adet villanın 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Bizim Mahalle Evleri Emlak Konut Projesi!

Bizim Mahalle Evleri Emlak Konut Projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 7 bin daireyi kapsıyor...

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Bizim Mahalle Evleri Halkalı Projesi!

Emlak Konut imzasını taşıyan Bizim Mahalle Evleri Halkalı projesi altı etapta toplam 7 bin konuttan meydana geliyor...

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Küçükçekmece Bizim Mahalle Evleri!

Küçükçekmece Bizim Mahalle Evleri'nin yapım ihalesi Eylül ayında ihaleye çıkıyor. Bizim Mahalle projesi Emlak Konut tarafından hayata geçiriliyor...

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü adresi Haberi

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü adresi


600 konut, 28 dükkan ve 9 ofisten meydana gelen 11. Mahalle projesi İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 11. Mahalle projesi 180 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Gül İnşaat 11. Mahalle daire fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. 11. Mahalle Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 3+2 ve 4+2 daire seçenekleri sunuluyor.


11. Mahalle'de daireler Mart 2018 yılında teslim ediliyor. 28 bin 918 metrekare alanda yükselen 11. Mahalle Evleri'nde kapalı otopark, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Gül İnşaat 11. Mahalle daire fiyatları!


122 metrekare 2+1 daire fiyatları 456 bin TL ile 510 bin TL arasında 

134 metrekare 3+1 daire fiyatları 508 bin TL ile 670 bin TL arasında

190 metrekare 4+1 daire fiyatları 714 bin TL ile 870...