25 / 04 / 2024

2015 edirne projeleri

2015 edirne projeleri

Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapıları, festivalleri ve metrekareye düşen tarihi eser sayısı bakımından Floransa'dan sonra ikinci sırayı alan Edirne, turizmin yıldızı olmaya devam ediyor.Edirne Belediyesi olarak, gerçekleştirmek istediğimiz hed

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Kanal Edirne'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Meriç Nehri'nde DSİ tarafından 2015 yılı kasım ayında 45 milyon lira bütçe ile başlatılan 'Kanal Edirne' projesinde kazı çalışmalarının yüzde  99'u tamamlandı. 

Edirne'de konut satışları artacak!

Kudret Gayrimenkul sahibi Kudret Uybaş, Edirne'deki konut satışlarını ve projeleri değerlendirdi. Uybaş, bölgede bu yıl konut satışlarının artacağını söyledi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Edirne İl Genel Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek kentteki doğal tarihi mirasın korunması, yeni projeler ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Gürkan dönüşüm projeleri hakkında da bilgi verdi.

Edirne İl Özel İdaresi 2015'te 493 kilometre yol yaptı!

Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Alaattin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı başkanlığında toplanan meclise geçen yıl İl Özel İdaresi faaliyetlerini aktardı.

Edirne'de 1 milyon 289 bin 320 konut el değiştirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü, Edirne'de 2015 Aralık ayında 878 konut satıldığını ve 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut satış sonucu el değiştirdiğini açıkladı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

TOKİ Edirne Meriç Evleri son başvuru günü!

TOKİ Edirne Meriç Evleri son başvuru günü 31 Aralık 2015. Toplam 112 adet konutun satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli olarak minimum 2 bin TL kabul ediliyor.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Edirne Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin toplantısı 22 Aralık'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi'nde bulunan Kalker Ocağı ve Kırma- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 22 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

2015 edirne projeleri Haberi

2015 edirne projeleri

Osmanlı Devleti'ne 92 yıl başkentlik yapmış, tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri, Arda, Meriç ve Tunca nehirleri, Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapıları, festivalleri ve metrekareye düşen tarihi eser sayısı bakımından Floransa'dan sonra ikinci sırayı alan Edirne, turizmin yükselen yıldızı olmaya devam ediyor.Edirne Belediyesi olarak, gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz var. Kentimizde zaten var olan turizm potansiyelini, daha ileri taşımak, gelecek nesillere daha yaşanabilir, zengin, çağdaş bir Edirne bırakmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Edirne'de tüm kurumlarla işbirliği içinde kentimizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiriyoruz. Geleneklerimize sahip çıkıyoruz. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne, Edirne Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu yüzden, 654 yıldır devam eden Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni geleneğinden gelen doğal yapısına dokunmadan değiştirmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Bu organizasyonu ulusal...