19 / 04 / 2024

2b ye itiraz

2b ye itiraz

2B yasasının İstanbul' da bazı sıkıntılara yol açtığını savunan ve yasada değişiklik talebiyle 8 gün önce İstanbul' dan Ankara'ya yola çıkan 3 kişi, Düzce' ye ulaştı...

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına itiraz!

TMMOB tarafından, emsal artışı kararına ilişkin Bayraklı Belediyesi’ne itiraz dilekçesi verilerek, söz konusu plan notunun iptal edilmesini ve dilekçede Belediye’ye yöneltilen soruların yanıtlandırılmasını istedi.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

2B'den 3 yılda 1,7 milyar lira gelir bekleniyor!

2020 yılı bütçe teklifine göre, 2B taşınmazlarının satışından 3 senede yaklaşık 1,7 milyar lira, Hazine'ye ait tarım arazilerinin satışından da 286,3 milyon lira gelir elde edilmesi öngörülüyor

Yeşilköy'deki askeri alanın planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve askıya çıkan 32 bin metrekarelik askeri alanın planı için Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Yeşilköy'deki askeri alanın imar planına itiraz!

Bakırköy Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve askıya çıkan planlara itiraz edecek.

Yeşilköy nazım ve uygulama imar planı askıda!

Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1030 ada, 103, 104, 109 parseller ile 101, 102 parsellerin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

Mersin'de 1/5000’lik imar planına itiraz tarihi yarın sona eriyor!

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, ikinci kez askıya alınan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 1/5000’lik Revizyon Nazım İmar Planı’na yeniden itiraz etmek için başvuru süresinin 7 Eylül 2018 tarihinde sona ereceğini dile getirdi.

2B ve Hazine'ye ait arazilerin satışı 20 milyar lira getirecek!

Hükümet, 2B taşınmazları ve Hazine'ye ait tarım arazilerinin kiralanması, satışına ilişkin barışla yaklaşık 20 milyar liralık gelir gelmesi hedefleniyor. 

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Karşıyaka Stadı'nda yine itiraz şoku!

Göztepe Stadı'nda çalışmalar sorunsuz tüm hızıyla sürüyor. Stad, 219 milyon TL'ye mal olacak. Karşıyaka Stadı'nda ise yine itiraz şoku yaşandı.

2b ye itiraz Haberi

2b ye itiraz


2B yasasının İstanbul'da bazı sıkıntılara yol açtığını savunarak yasada bazı değişikliklerin olması talebiyle İstanbul'dan Ankara'ya yürüyen 3 kişi, Düzce'ye ulaştı.


Üzerlerinde "2B için Ankara'ya yürüyoruz" yazılı yelek giyen İsmail Coşkun, Ali Akkaya ve Baki Eğirmi, İstanbul'dan başlattıkları yürüyüşün 8'inci gününde Düzce'ye geldi.


Grup adına AA muhabirine açıklama yapan Coşkun, 2B yasasayla haksızlığa maruz kalan bazı insanlar için mücadele ettiklerini söyledi.


 İstanbul'daki bazı semtlerde yasayla ilgili ciddi sorunların olduğunu iddia eden Coşkun, bu sorunu yaşayan vatandaşlar adına 20 Eylül'de İstanbul Ümraniye'den Ankara'ya yürüyüş başlattıklarını anlattı.


Coşkun, İstanbul'da yasa nedeniyle mağdur olan diğer vatandaşların 30 Eylül'de araçlarla Ankara'ya hareket edeceğini dile getirerek, bu kişilerle 1 Ekim Salı günü TBMM önünde buluşacaklarını kaydetti.


Sorunlarını daha önce ilettikleri milletvekillerinin kendilerine verdiği sözleri tutmadığını savunan Coşkun, "Amacımız, meclisin açıldığı...