19 / 04 / 2024

3. havaalanının yeri

3. havaalanının yeri

İstanbul 3.havaalanı proje detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte İstanbul'un 3. havalimanı ve ayrıntıları...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...

TOKİ 2020 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu anında almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak başlattığı indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

TOKİ indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra başlıyor. 

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

TOKİ indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği yüzde 20 indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek.

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

TOKİ'nin 205 iş yeri ve 15 konut ihalesi için son 3 gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), TURYAP aracılığıyla 32 ilde 205 işyeri ve 15 adet konutu satışa çıkardı. TOKİ'nin 205 iş yeri ve 15 konut ihalesi için son 3 gün kaldı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemesinde son 3 gün!

Mesken, işyeri, arsa ve araziler için vergi dönemi 30 Kasım'da sona eriyor. Henüz ödeme yapmamış mükellefler vergi borcunu önümüzdeki 3 gün içerisinde ödeyebiliyor.

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların elden çıkarılması durumunda ödenen vergi değer artış kazancı vergisi oluyor. 2016 yılı değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ev ve işyeri gibi taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden mal sahipleri, vergi mükellefi oluyor. 2016 yılı kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün kaldı..

3. havaalanının yeri Haberi

3. havaalanının yeri

İstanbul 3.havaalanı proje detayları!

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın artan kapasite taleplerine yanıt verememesi nedeni gerekçe gösterilerek, İstanbul'da 3. havaalanı yapılması planlanıyor. 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olması planlanan bu proje ile uçak seferlerinin artışı ve gecikmelerin azalması gelirlerin artması amaçlanıyor. İstanbul 3.havaalanı proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor.


3. havalimanı nerede?

3. havaalanının yeri, Karadeniz sahiline ve Terkos gölüne yakın mesafede bulunan Arnavutköy-Göktürk-Çatalca kavşağında 7700 ha'lık Akpınar ve Yeniköy köyleri arasındaki bölgede yapılacak. 


3. havalimanı ulaşım..

Taksim ile mesafesi 15 dakika olan 3. havalimanı karayolu taşımacalığında Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantılı olacak. Raylı sistem olarak, Yüksek Hızlı Tren ile havalimanındaki aktarma istasyonunda sonlanacak. Terminal, raylı sistem aracılığı ile Taksim'e bağlanacak. Bu raylı sistem, eski demir yolu hattının...