19 / 04 / 2024

3 Havalimanı metro projesi

3 Havalimanı metro projesi

Arnavutköy’deki 3. Uluslararası Havalimanı’na metroyla nasıl gidilecek? Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Metrosu’nda son durum ne? Taksim’den 3. Havaalanı’na metro ile nasıl gidilir? 3. Havalimanı metrosu ile entegre metrolar hangileri? İşte cevaplar

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3. havalimanı metro güzergahı nasıl olacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanı 29 Ekim'de resmen açılacak. 3. havalimanına geri sayım başlamışken en çok merak edilen soru ''havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak?'' oluyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı inşaatında son durum!

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2018 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gayrettepe-3.Havalimanı Metro Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

Aylardır tartışması süren Gayrettepe-3.Havalimanı metro hattının ihalesi sonuçlandı. Zorlu ihaleyi 999 milyon 769 bin Avro bedel ile Kolin-Şenbay İnşaat firmaları aldı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattı ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün Gayrettepe'den İstanbul Havalimanı'na gidecek raylı sistemin ihalesi yapıldı. İhale bedeli 999 milyon 769 bin 962 avro. Yani yaklaşık bir milyar avro. Bugün bağlandı. Bunun Türk lirası karşılığı 3,5 milyar lira." dedi.

3. havalimanı metrosu 6 ilçeden geçecek!

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ulaşımı sağlayacak metro hattı 6 ilçeden geçecek. Metro hattında 13 istasyon yer alacak.

3. Havalimanı metro inşaatı için Ulaştırma Bakanlığı'na yetki verildi!

Bakanlar Kurulu Kararı ile, yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları kapsamında Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı ile Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın inşası Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

3 Havalimanı metro projesi Haberi

3 Havalimanı metro projesi



Arnavutköy’de hayata geçirilecek İstanbul 3. Havalimanı için hazırlanan Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Metrosu’nda son durumu ve Taksim, Bağcılar ve Bayrampaşa’daki bir yolcunun raylı sistemler ile 3. Havaalanına nasıl ulaşacağını Emlakkulisi.com açıklıyor…



Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosunun istasyonları!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında hizmete açılması planlanan 33 kilometre uzunluğundaki Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı ile yolculuk 33 dakika sürecek. 


Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı, şu istasyonlar arasında hareket edecek;


- Halkalı


- Halkalı Toplu Konut 


- Tema 


- Olimpiyat 


- Kayaşehir Merkez 


- Taşoluk 


- Arnavutköy Merkez 


- 3. Havalimanı



Üçüncü Havaalanı metrosu ile entegre metrolar!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan raylı sistemler belgesine göre; 

Halkalı - Arnavutköy -...