29 / 03 / 2024

4 günlük su kesintisi olacak mı

4 günlük su kesintisi olacak mı

İstanbul'daki 4 günlük su kesintisi iptal oldu. Kesintiye yol açacağı belirtilen Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma, Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Bartın’da günlük kiralık ev denetiminde terörist yakalandı!

Bartın’da günlük kiralık evlere yönelik yapılan denetimlerde ’PKK terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan M.K. yakalandı. 

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

100 Günlük Eylem Planı'ndan 3 mega ulaşım projesi çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat programından Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri çıktı. Projeler bu dönemde hız kazanacak...

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

İnşaat sektörü 100 Günlük İcraat Programı'ndan memnun!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük Eylem Planı"nı değerlendirdi...

100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Eylem planından dar gelirlere müjdeler geldi, 16 yıl önce tasfiye edilen Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Kanal İstanbul, Erdoğan'ın ilk 100 günlük icraat planı arasında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 2 bin kişinin katılımıyla açıklayacağı 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını ekonomide atılacak adımlar oluşturacak.

4 günlük su kesintisi olacak mı Haberi

4 günlük su kesintisi olacak mı

İSKİ'nin açıkladığı ve Anadolu Yakası'ndaki 12 ilçede 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Başkan Topbaş, söz konusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için İSKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. Çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı İSKİ tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak"...