29 / 03 / 2024

AA İzmir Bölge Müdürlüğü nerede

AA İzmir Bölge Müdürlüğü nerede

Anadolu Ajansı ( AA ) İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni binası, İzmir Valisi Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve AA Genel Müdürü Öztürk tarafından hizmete açıldı...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İşte İzmir'de deprem riski taşıyan bölge!

İzmir’de yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalar yapan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “İzmir’de deprem riski taşıyan bölge ise doğu batı yönüne uzanan Narlıdere Çataldağı’nı biçen fay hattındadır. Samos depremi bu fay hattındaki stresi düşürmüştür” diye konuştu.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

İzmir Bakırçay Bölge Şantiyesi 18 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

İzmir Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Bölgesi’ne hitap edecek Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni miting gibi bir törenle açtı.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

İzmir'in kentsel bölge imar planının hazırlanması gerekiyor!

İzmir için oluşturulacak yol haritasında öncelikle kentin vizyonunun ortaya konması gerekir. Dünya kenti olma yolunda İzmir'e yakışan, kentsel bölge nazım imar planı ve ulaşım master planının hazırlanması gerekir.

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlen konut için başvuru dönemi yatın başlıyor.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü binası açıldı!

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110’dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi..

TVK Bölge Komisyon Çalışmaları eğitimi İzmir'de yapılacak!

2015 Hizmet İçi Eğitim Planında yer alan Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyon Çalışmaları konulu eğitim 25 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında İzmir Çeşme'de yapılacak.

AA İzmir Bölge Müdürlüğü nerede Haberi

AA İzmir Bölge Müdürlüğü nerede

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni ofisi törenle açıldı.


İzmir'de Halit Ziya Bulvarı'ndaki eski hizmet binasının yeniden yapılması nedeniyle Akdeniz Caddesi üzerindeki TEV Birsel İş Merkezi'ne taşınan AA İzmir Bölge Müdürlüğü ofisinin açılışı için tören düzenlendi.


İzmir protokolünden çok sayıda davetlinin katıldığı törende açılış kurdelesini, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, AA Yönetim Kurulu Üyesi Salih Melek birlikte...