16 / 04 / 2024

ab grup yasam evleri

ab grup yasam evleri

AB Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen AB Yaşam Evleri 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki satış süreci devam eden AB Yaşam Evleri Güneşli ne zaman teslim?

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

AB Grup Madnasa Zirve!

AB Grup Madnasa Zirve detayları haberimizde yer alıyor. Proje Bodrum Türkbükü'nde inşa ediliyor.

Madnasa Zirve fiyat!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'ndeki yeni projesi Madnasa Zirve için düğmeye bastı. İşte Madnasa Zirve fiyat bilgisi ve proje detayları...

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'nde Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri için düğmeye bastı. Türkbükü'nde hayata geçirilen iki projenin de bu sene tamamlanması planlanıyor...

Madnasa Türkbükü lansmanı 4 Mart'ta!

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesini 4 Mart'ta görücüye çıkarıyor...

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık'ta yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık aylarında yaşanacak" dedi...

ab grup yasam evleri Haberi

ab grup yasam evleri

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükselen AB Yaşam Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Bağcılar AB Yaşam Evleri 'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. Projede satış süreci devam eden 45 adet daire bulunuyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli projesinde yer alan daireler 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 6 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projenin ortak yaşam alanları; kapalı otopark, sauna, modern peyzaj alanları, fitness salonu ve çocuk oyun alanlarından meydana geliyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli...