16 / 04 / 2024

Abdullah Haj Akoub

Abdullah Haj Akoub

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Alsalamah Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsalamah Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Haj Alı ve Sulıman Haj Alı imzasıyla kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Abdullah Öcalan'ın mal varlığı meclis gündeminde!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilir tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Bilir'de kuruldu.

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Abdullah Haj Akoub Haberi

Abdullah Haj Akoub

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu. 


Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,...