26 / 04 / 2024

Abercrombie&Fitch abd

Abercrombie&Fitch abd

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch'ten ABD'li bankalar için 'zayıf performans' beklentisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, bu sene ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklediğini ve bu performansın iş modeline, varlık yoğunluğuna ve mevduatların çeşitliliği ile istikrarına bağlı değişebileceğini belirtti.

Fitch Ratings: ABD'de konut fiyatlarındaki artış hız kesecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, soğuyan talep ve kötüleşen satın alma durumu sebebiyle ABD'de nominal konut fiyatı artışının 2023 yılında ciddi ölçüde yavaşlamasını beklediğini açıkladı. 

ABD piyasaları ne durumda? Fitch'ten önemli açıklama

Salgın sonrasında güçlü ekonomik toparlanma ve canlı devlet gelirleri ile iyileşen kamu borcu, Fitch'in son raporlarına göre ABD'nin kredi notunu etkiledi.

Fitch, ABD'nin kredi notu görünümünü negatiften durağana revize etti

Pandemi ve Rusya Ukrayna savaşının etksiyle ekonomisi resesyon tehlikesine giren ABD'nin ekonomi karnesini Uluslararası Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch açıkladı.

Fitch bu yıl petrolde oluşacak fiyat beklentisini yükseltti! Yakıt fiyatları ne zaman düşecek açıklandı

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ortalama petrol fiyatlarında bu sene yükseliş beklediğini açıkladı. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle, Rus petrolünün piyasadan önemli ölçüde çekilmesiyle petrolün varil fiyatının artacağı tahmin ediliyor.

Fitch Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomi ve Türkiye ile ilgili büyüme tahminlerini içeren raporu yayınladı. Raporda Türk ekonomisinin 2023'te daha önce hesaplanandan fazla büyüyeceği öngörüldü.

Fitch ABD'yi 'kredi gücünün aşındığı' konusunda uyardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'nin "AAA" düzeyindeki kredi notunu ve "durağan" olan not görünümünü teyid etti.

ABD Çin arasındaki ticari gerilim sorunu çözülmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD ve Çin arasındaki ticaret geriliminin azaldığını ancak henüz tamamen ortadan kalkmadığını bildirdi.

Avro Bölgesi, ABD ve Çin’in büyüme tahmini aşağı yönlü revize edildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Avro Bölgesi, ABD ve Çin’in bu yıl ve gelecek yıla ilişkin büyüme tahminini ticaret savaşı ve Brexit belirsizliğinin artmasından dolayı aşağı yönlü revize etti.

Abercrombie&Fitch ABD'de 35 mağazasını kapatacak!

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

ABD’de konut fiyatları yüzde 4,5 artacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten yapılan açıklamada, bu yıl ABD’de konut fiyatlarının yüzde 4,5 artacağı öngörüldü. ABD’de 10 yılda toplam nüfusun 20 milyon arttığı hatırlatıldı.

Abercrombie&Fitch abd Haberi

Abercrombie&Fitch abd

Bir zamanlar Türkiye’de çok popüler olan Abercrombie&Fitch (A&F) ABD’de pek çok mağazasını kapayacak.Şirket yaptığı açıklamada ABD’deki mağazalarının tamamında yeniden yapılanmaya gideceğini açıkladı.


Şirket ABD’deki 745 mağazasının 35’ini önümüzdeki günlerde kapatmaya hazırlanıyor. 2012 yılında şirketin ABD’de 946 mağazası bulunuyordu.

6 YILDA 350 MAĞAZA KAPATTI



Son 6 yılda Hollister ve Abercrombie&Fitch ürünlerini satan A&F mağazaları 350 tane mağazasını kapattı.


150 KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERDİ


A&F çarşamba günü New Albany’deki 150 işçisinin de görevine son verdi.

Şirketten işten çıkarmaya ilişkin yapılan resmi açıklamada, “Maliyet azaltma politikaları kapsamında işten çıkarma gerçekleştirdik” denildi.


Abercrombie&Fitch 2016 yılında 3.52 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi. Şirketin satış gelirleri son 14 çeyrektir üst üste...