28 / 03 / 2024

Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 2014

Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 2014

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Dünyanın ilk hyperloop hattının nerede kurulacağı belli oldu!

Hyperloop Transportation Technologies, 2020 yılında hizmete sunulması planlanan ilk ticari Hyperloop hattını Abu Dabi’de inşa etmeye başlıyor.

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

Dubai ile Abu Dabi arasına Hyperloop geliyor!

Çılgın işadamı Elon Musk’un havası alınmış tünellerin içinde saatte 1000 km hızı aşan tren projesi ‘Hyperloop’ çalışmaları hızla devam ediyor. İnovasyon Haftası için Türkiye’ye gelen Hyperloop CEO’su Dirk Ahlborn, “İnsan hatalarından kaynaklanan bir kaza yapma şansı yok” dedi.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

Ferrari'den Çin'e eğlence parkı!

Ferrari hayranları ve eğlence parklarına meraklı olanlar için güzel bir haber var. 2010 yılında Abu Dabi’de açtığı tematik parkın ardından, İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı.

Abu Dabi Havalimanı'nın terminali DOKA güvencesinde!

Tamamlandığında dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminali olacak. Abu Dabi Havalimanı Midfield Terminal Tesisleri’nin yapımında DOKA kalıp sistemleri tercih edildi.

Abu Dabi Havalimanı 2017'de tamamlanacak!

Anel Grup’un elektrik işlerini üstlendiği Abu Dabi’nin en büyük ve mimari açıdan en görkemli binası olarak tasarlanan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 2014 Haberi

Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 2014

 Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentinde düzenlenen fuar, 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda, üç projenin de Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. 6. 

Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak olan Kale Kent, Beylikdüzü'nde 100 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor. 1.471 konuttan oluşan Kale Kent, iki etap halinde inşa ediliyor. Arazinin yüzde 73'ü peyzaja ayrılan proje, sakinlerine doğanın içinde spordan eğlenceye, alışverişten dinlenme alanlarına kadar bir çok mekanı bir arada sunuyor. Fuarda uluslar arası konut alıcısının beğenisine sunulacak...